Bestel je ticket! Klik hier. We kijken naar je uit...

Tijd voor een blind date! 

Wat kunt u bij ons verwachten? De geschiedenis van de Vlaamse portretkunst in al haar glorie. U vindt een voorproefje in een recente aflevering van Vakantievrienden!

Bekijk ook zeker even de bezoekersvoorwaarden.

 • Wij hebben de nodige maatregelen getroffen. De eerste reacties zijn bijzonder goed. Mensen voelen zich veilig bij ons.
 • Let op: vanaf zaterdag 11 juli zijn mondmaskers in musea verplicht.  
 • Let op: vanaf dinsdag 28 juli is alleen het Museum Snijders&Rockoxhuis open.

Wij laten in het Museum Snijders&Rockoxhuis slechts een zeer beperkt aantal bezoekers per kwartier binnen dus u kunt uw ticket best online reserveren. Het mooie hiervan is wel dat u een exclusieve date heeft met de portretten. 

Tot snel!

 

 • Curatoren Katharina Van Cauteren en Hildegard Van de Velde geven u in de video hieronder alvast een voorproefje van wat u straks kan gaan ontdekken.
   
 • U kunt de BLIND DATE bezoekersgids van tevoren inzien.
   
 • U vindt op deze website ook date nights waar u de personages uit de tentoonstelling kunt ontmoeten en de details op de schilderijen kunt ontcijferen. Veel plezier!
   

 

 
 • 11 mei 2020
  Heropening BLIND DATE 19 mei 2020

  Tijd voor een 'blind date'! Na 8 weken achter gesloten deuren te hebben doorgebracht, kijken onze geportretteerden reikhalzend uit naar uw bezoek!

 • 22 apr 2020
  DOE HET ZELF!

  Vanaf april publiceren we ook elke week een kleurplaat van 1 van de werken uit de tentoonstelling BLIND DATE. We kiezen er elke week 1 uit en publiceren die op onze website.

 • 27 mrt 2020
  DATE NIGHT

  Hoewel onze tentoonstelling BLIND DATE momenteel gesloten is door covid-19 zorgen wij ervoor dat je toch op date kan gaan met onze geportretteerden. Elke vrijdag trakteren we je op een blind date met een van de personages uit de tentoonstelling.

Meer nieuws →

In de kijker

Portret van Anna Anthonis

Peter Paul Rubens
ca. 1615-1618

Olieverf op paneel, 54 x 40,5 cm

Antwerpen, The Phoebus Foundation

KEIZERSKAPEL

Blijf op de hoogte

Phoebus nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van The Phoebus Foundation en abonneer je op de digitale nieuwsbrief.
We respecteren te allen tijde je privacy.